Sommer

Uanset om det er kulturelt eller sportsligt, mangler der aldrig aktiviteter i den storslåede provins i bjergene, der omgiver La Font Vineuse. Find håndværk omkring de lokale markeder i vores maleriske landsbyer eller drage fordel af vores mange vandre- eller cykelstier. Listen er lang … Alle de aktiviteter, vi tilbyder, er tilgængelige inden for 40 minutter fra La Font Vineuse.
Her er nogle forslag:

Middelalderbyen Serres

Rue des Remparts (bag apoteket), portrætter byder dig velkommen og styrer dig gennem gaderne. Oplev byens historie og dets 4 klassificerede monumenter.

Destilleriet Les Puteaux

Fabien er producent og destilleri af aromatiske planter. Økologiske æteriske olier (lavendel, cypres, enebær, skotsk fyr). Engroshandel og detailhandel af alle slags kosmetik og kimplanter.

Atelier-Butikken “Earth and Wool”

Nathacha fremstiller og reparerer uld og madrasser såvel som skaber originale dekorative kreationer (pouf, pude, polstring, syning af skum, skind, stof, herretøj, uld, osv.)

I bjergene

Opdag mineralernes verden på en spadseretur med Marianna (en lokal geolog). Eller gå på sporet af ulvene … rejs i hjertet af territoriet i en flok, og spor det største rovdyr i Alperne med Baptiste.

Salamander-klatring

Anne tilbyder kurser (begyndere/øvede), klatrekurser (sportsklatring, hovedspor …), via-ferrata.

Kironome Buëch jagt og fiskeri

Kironome tilbyder alt det nødvendige udstyr til fiskeri og jagt, samt anden perifert udendørsudstyr.

Alpeflyveskole

Alpeflyveskolen inviterer dig til at opdage regionen ombord på en ultramoderne ULM eller et svævefly. For nybegyndere til fuldendt træning.
Find alle alt hvad du kan prøve i brochuren Provence des Montagnes. Fil på fransk, pdf format, 60 sider, 4.4MB.
Brochure
Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller særlige henvendelser via e-mail: info@la-font-vineuse.com eller telefon +33 6 79 14 51 85.

3 + 2 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Hjem | Hus | Værelser | Spa | Activiteter | Tilbud | Book Online | Adgang | Kontakt