Hus

La Font Vineuse i Saint-Pierre-d’Argençon, mellem Provence og bjergene i det sydlige Alperne, byder dig velkommen til sine 7 unikke og tematiske værelser samt dets restaurant og afslappende spa.
Vi byder dig velkommen til et stille og roligt sted, der er gået tabt i tiden. Brugt siden romertiden og en gang beboet af munkene i Lérnis kloster. Vores hotel på et tidspunkt var en gammel mousserende kildevandsfabrik. Nyrenoveret med en opvarmet indendørs pool, et japansk bad, spa og wellness-område (med massagefaciliteter) og 5 af sine 7 værelser udstyret med en privat jacuzzi. Vores Taj Mahal-suite og unikke rum har både en behagelig jacuzzi og hammam. Vi har også en 12 meter Yacht, som ligger på en kunstig sø, der har en privat jacuzzi på sin private strand.
I hjertet af de sydlige alper ved Font Vineuse mineralvandskilde, hvor bjerget ligger i Provence, 40 km fra Sisteron (A51 Highway), ligger en historisk by berømt for sit slot på Napoleonvejen. 12 km fra Serres, en middelalderby, i et vildmarksparkområde blandt 100 års sequioaer, som vil byde dig velkommen.
La Font Vineuse er 39 km fra Gap, hovedstaden i Hautes-Alpes, som blev anset for Frankrigs bedste sportsby af L’Equipe-avisen. Desuden er La Font Vineuse 6 km fra Aspres-sur-Buëch, 100 km fra Grenoble og 200 km til Lyon. Det er også 177 km til Marseille, som er hvor den vigtigste lufthavn ligger.
La Font Vineuse er en ideel mellemlanding på vejen til den franske riviera i bjergene i Provence. På et sted med fred og ro, byder La Font Vineuse dig velkommen, beliggende midt i en 6 hektar park omgivet af kæmpe sequoiaer i naturens fulde herlighed.
I en atmosfære dedikeret til afslapning vil du være vores privilegerede gæster. Vores mål er, at du kan nyde roen i vores etablissement for hele opholdet.
« 1 of 2 »
Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller særlige henvendelser via e-mail: info@la-font-vineuse.com eller telefon +33 6 79 14 51 85.

2 + 5 =

Logo La Font Vineuse Hotel & Spa

Hjem | Hus | Værelser | Spa | Activiteter | Tilbud | Book Online | Adgang | Kontakt